Wij helpen jou bij deze keuze

Welke bril past bij mij?

Het is een lastige keuze: welke bril zonder sterkte past het beste bij mij? Wij van Montour Eyewear zullen jou bij deze keuze helpen!

Ten eerste is het belangrijk om te weten welke soorten monturen je uit kan kiezen: Ronde bril, Vierkante bril, Ovale bril, Cat eye brillen en Klassieke brillen. Elk type bril zal zich het beste voor laten doen bij een bepaald type hoofd. Hiernaast moet je altijd in gedachte houden dat jouw persoonlijke smaak de doorslag zal geven. Verder op deze pagina zullen wij elk soort montuur afgaan en dit koppelen aan de vorm van je gezicht.

Ronde bril

Onze ronde brillen passen het best bij mensen met een vierkant gezicht. Heb jij een scherpe kaaklijn en breder voorhoofd? Dan verzacht een rond montuur mooi de uitgesproken vormen van jouw gezicht.
Bril zonder sterkte
Ronde brillen

Vierkante bril

Onze vierkanten brillen passen het best bij mensen met een rond of ovaal gezicht. heb jij een ronde kaak, met een wat langer gezicht, of met volle wangen?Dan past een vierkante bril goed bij jouw symmetrische gezicht.
Vierkante bril zonder stekte
Vierkante brillen

Ovale brillen

Onze ovale brillen passen het best bij mensen met een hartvormig of diamantvormig gezicht. Heb jij brede jukbeenderen, maar een smal voorhoofd en een smalle kin? Dan past een bril met een ovaal montuur het best bij jou.
Bril zonder sterkte
Ovale brillen

Cat Eye brillen

Onze cat eye brillen passen bij vrijwel ieder gezicht mooi. Heb jij vierkant, rond, hartvormig of ovaal gezicht? Dan is de cat eye bril wat voor jou.
Bril zonder sterkte
Cat Eye brillen

Klassieke brillen

Onze klassieke brillen passen het best bij mensen met een ovaal gezicht. Heb jij een lang gezicht met een smal voorhoofd en een smalle kin? Dan past een bril met een klassiek montuur goed bij jouw symmetrische gezicht.
Bril zonder sterkte
Klassieke brillen